EYE NEXUS BROADCAST

Sa 15.01.2011 * 23:00
Pand48
Schuitendiep 48
9711 RD Groningen
Niederlande

Line-Up:
UNDERS (90Watts/Sound Architecture/Circoloco)
MILAN MEYBERG (Eye Nexus/BeatsBall Festival)
NILS HOFFMANN (Geruis/Te Smerig)

visuals by BEUN&HAAS (Eye Nexus)



Beschreibung zur Veranstaltung:
Ook Eye Nexus Broadcast zet door in 2011!

Op zaterdag 15 Januari is het alweer tijd voor editie 4! Net zoals de voorgaande edities zal ook deze editie geheel worden vastgelegd in beeld en geluid. Via LIVE radio- en videostreams kun je dan ook thuis meekijken en luisteren! (De streams zijn t.z.t. te vinden op onze nieuwe website en dit maal een stuk uitgebreider!)

Dat is natuurlijk allemaal mooi om te weten, maar totaal geen excuus... om thuis te blijven... Want op 15 Januari is ENTREE GRATIS! Even langs het gezellige pand 48 lijkt ons dan een prima optie.

Dit maal in de Line Up:

UNDERS (90Watts/Sound Architecture/Circoloco)
MILAN MEYBERG (Eye Nexus/BeatsBall Festival)
NILS HOFFMANN (Geruis/Te Smerig)
visuals by BEUN&HAAS (Eye Nexus)

-------

UNDERS! Een graag geziene gast en DJ op een aantal van de dikste evenementen en festivals die we kennen! Van Awakenings, naar Cocoon, van Welcome to the Future naar Circoloco. Een bezig bijtje, met een fijn muzikaal steekje los. Wij denken dat deze man ons pandje en muzikale fijnproevers wel aankan!

Naast UNDERS, hebben we dit maal NILS HOFFMANN toegevoegd aan de Line Up. Eerder heeft hij zich al bewezen door een dikke liveset te doen op een voorgaande Eye Nexus Broadcast en dat smaakte toen al naar meerrr..

Uiteraard staat MILAN MEYBERG uw Eye Nexus resident, wederom in de startblokken. Van een Deephouse opening naar een Techno conclusie.

Een Eye Nexus Event zou natuurlijk niets zijn zonder de visuals van het (naar onzer mening) meest enthousiaste VJ Duo in Nederland: BEUN&HAAS. Met een beamertje hier, en een beamertje daar, maken zij animaties voor uw staar. Jazeker, deze heren zijn wel gewend aan vierkante ogen!

Tot dusver de algemene mededelingen, en wij hopen u allen te zien op:

ZATERDAG 15 JANUARI
EYE NEXUS BROADCAST
23:00 - 06:00 | PAND48, GRONINGEN
GRATIS ENTREE

Flyeransicht Groß: Vorderseite
Mehr Infos unter: http://www.pand48.nl
Eintrag vom: 10.01.2011


iRepair Bremerhaven Skyscraper