Machtig Drum&bass

Sa 11.09.2010 * 23:00
Simplon
Boterdiep 69
9712 LK Groningen
Niederlande

Line-Up:
* Spor (UK)
* Hybris (Tsjechie)
* Noisia
* Tom Wilcox

AK: 10,00 Euro



Beschreibung zur Veranstaltung:
Spor (UK) - www.myspace.com/spor
Jon Gooch a.k.a. SPOR noemt zichzelf naar de eerste collectie samples verzameld in de map 'Spore Tactics' en zijn favoriete kunstwerk gemaakt door vriend Karl Kwasny. De 'e' verdwijnt al snel vanwege het grafische zwaartepunt in graffiti outlines. Nadat Jon door een vriend geintroduceerd wordt aan de wereld van Drum & Bass begint hij te experimenteren met software en creert zo samen met Codex eigen muziek onder de naam 'Final Reckoning'.

In de zomer van 2010 releast SPOR een album op Lifted Music, waar hoge verwachtingen van zijn. Dat SPOR deze waarschijnlijk moeiteloos zal inlossen bewijst hij dan ook met de gloednieuwe Machine Gun Remix voor Noisia's Machine Gun EP. Door de jaren heen verschijnen er naast vele orginele eigen producties ook talloze remixes voor o.a. DNNB oudgedienden Noisia en The Qemists maar ook artiesten als Pendulum, The Upbeats, Bad Company, Calyx & Teebee, Example, Ewun, Evol Intent en vele anderen.

Hybris (Tsjechie)
www.myspace.com/hybrisdnb

Noisia
Noisia is een driemanformatie uit Groningen die al een tijdje goede zaken doet in (vooral) de UK. Ze hebben platen uitgebracht op verschillende labels. De bekendste zijn Moving Shadow, RAM Records en Virus recordings. Bovendien hebben ze hun eigen label opgericht: Vision Recordings. Hierop brengen ze al hun Drum 'n bass werk uit. Op 5 April 2010 kwam hun eerste volledige album uit 'Split the Atom'. Ondanks het feit dat hierop niet enkel pure Drum and Bass op te vinden is, werd het album met open armen ontvangen. Ze maakten remixen voor o.a. The Prodigy, Moby en Robbie Williams en albumproducties voor Hadouken! en Krause.
www.noisia.nl

Tom Wilcox
Tom Wolcox kennen we in Simplon van De Cast dj contest en van zomerstopels. Deze frisgroene dj is een grote D&B liefhebber en hoort het liefst zoveel mogelijk jungle en drum & bass in de Groningse scene. Hij brengt zijn sets met veel variatie.

Flyeransicht Groß: Vorderseite
Mehr Infos unter: http://www.simplon.nl
Eintrag vom: 23.08.2010


iRepair Bremerhaven Skyscraper