Knock Out! - Ultimate Battles

Sa 27.03.2010 * 22:00
PWA SilverDome
Van der Hagenstraat 20
2722 NT Zoetermeer
Niederlande

Line-Up:
Noisecontrollers vs D-Block & S-te-Fan
Technoboy vs Tuneboy
Coone vs Psyko Punkz
Tatanka vs Zatox
Luna vs Crypsis
Deepack vs Alpha2
The Prophet vs Headhunterz
MC's: Villain vs. Da Syndrome

VVK: 39,00 Euro



Beschreibung zur Veranstaltung:
De SilverDome in Zoetermeer wordt op zaterdag 27 maart weer omgetoverd tot een ware Hardstyle arena. Want dan vindt de tweede editie van Knock Out! plaats, dat dit jaar in het teken staat van ?Ultimate Battles?. De subtitel zegt het al... de avond zal in het teken staan van stevige en onvervalste battles. Artiesten gaan met elkaar de ultieme strijd aan. Niets zal gespaard blijven en extremen worden opgezocht.

oals het programma al laat zien zullen de artiesten met elkaar gaan battelen. Kortom, veel actie en gekkigheid achter de cd-spelers en dat belooft bovendien veel muzikale hoogtepunten op te leveren! Uiteraard past het thema en deze setting perfect bij een locatie als de SilverDome, die bekend staat om de goede akoestiek, haar intieme karakter en het snoeiharde geluid.

Gelijktijdig met het programma wordt de speciale Knock Out website gereleased. Hier vind je niet alleen de trailer en andere extra?s, maar ook alle informatie over het evenement. Bekijk hem nu: www.b2s.nl/knockout2010/

De voorverkoop start op zaterdag 23 januari om 13.00 uur. Kaarten kosten 39 euro en zijn te bestellen via http://tickets.b2s.nl.

Flyeransicht Groß: Vorderseite
Mehr Infos unter: http://www.b2s.nl/knockout2010/
Eintrag vom: 17.02.2010


iRepair Bremerhaven Skyscraper